Кәсіптің сипаттамасы
4311-9-001
Калькулятор

Басқа кәсіптермен байланыс
Кәсіптер картасы
Тану ережелері
Кәсіптер тізілімі
Сипаттама
Негізгі мақсат
Мәзірді әзірлеу және жасау, технологиялық және калькуляциялық карталарды есептеу, тауарлық есептер, түгендеу жүргізу, артық және кем шыққан өнімді анықтау, өндірістік есептің толық құжат айналымын жүргізу
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
  • Күйзеліске тұрақтылық
  • Аналитикалық қабілеттер
  • Сәйкестік
  • Түсінік
  • Жұмысты жоспарлау
  • Өнімділік
  • Монотонды жұмысқа шыдамдылық
  • Төмен шаршау
  • Оқу
Басқа кәсіптермен байланыс
6 СБШ-нің деңгейі
Қоғамдық тамақтандыру ұйымының директоры (меңгерушісі)
5 СБШ-нің деңгейі
Өндіріс меңгерушісі
4 СБШ-нің деңгейі
Бас аспаз
4 СБШ-нің деңгейі
Бас кондитер
4 СБШ-нің деңгейі
Зал меңгерушісі (мейрамхана, дәмхана және т.б.)
3 СБШ-нің деңгейі
Метрдотель (сауда залының әкімшісі)
Деңгей 3
ТжКБ (жұмысшы кәсіптер) , 10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру