Кәсіптің сипаттамасы
1412-0-001
Қоғамдық тамақтандыру ұйымының директоры (меңгерушісі)

Басқа кәсіптермен байланыс
Кәсіптер картасы
Тану ережелері
Кәсіптер тізілімі
Сипаттама
Негізгі мақсат
Тамақтандыру кәсіпорын қызметінің тиімділігін қамтамасыз ету, өнім өндіру және тұтынушыларға қызмет көрсету
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
  • Күйзеліске тұрақтылық
  • Оқуға деген бейімділік, кәсіби дағдыларды жетілдіру
  • Коммуникабельділік
  • Ұйымдастыру дағдылары
  • Техникалық саботаж
  • Адалдық
  • Икемділік
  • Аналитикалық қабілеттер
Басқа кәсіптермен байланыс
5 СБШ-нің деңгейі
Өндіріс меңгерушісі
4 СБШ-нің деңгейі
Бас аспаз
4 СБШ-нің деңгейі
Бас кондитер
4 СБШ-нің деңгейі
Зал меңгерушісі (мейрамхана, дәмхана және т.б.)
3 СБШ-нің деңгейі
Метрдотель (сауда залының әкімшісі)
3 СБШ-нің деңгейі
Калькулятор
Деңгей 6
жоғары білім (бакалавриат, маман дәрежесі, ординатура) , 6B041 Бизнес және басқару