Қоғамдық тамақтандыру ұйымының директоры (меңгерушісі)
Кәсіптің сипаттамасы
1412-0-001
Қоғамдық тамақтандыру ұйымының директоры (меңгерушісі)
Сипаттама
Негізгі мақсат
Тамақтандыру кәсіпорын қызметінің тиімділігін қамтамасыз ету, өнім өндіру және тұтынушыларға қызмет көрсету
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
- Күйзеліске тұрақтылық
- Оқуға деген бейімділік, кәсіби дағдыларды жетілдіру
- Коммуникабельділік
- Ұйымдастыру дағдылары
- Техникалық саботаж
- Адалдық
- Икемділік
- Аналитикалық қабілеттер
Басқа кәсіптермен байланыс
5 СБШ-нің деңгейі
Өндіріс меңгерушісі
4 СБШ-нің деңгейі
Бас аспаз
4 СБШ-нің деңгейі
Бас кондитер
4 СБШ-нің деңгейі
Зал меңгерушісі (мейрамхана, дәмхана және т.б.)
3 СБШ-нің деңгейі
Метрдотель (сауда залының әкімшісі)
3 СБШ-нің деңгейі
Калькулятор
Деңгей 6
жоғары білім (бакалавриат, маман дәрежесі, ординатура)
, 6B041 Бизнес және басқару