Кәсіптің сипаттамасы
3434-0-006
Бас кондитер

Басқа кәсіптермен байланыс
Кәсіптер картасы
Тану ережелері
Кәсіптер тізілімі
Сипаттама
Негізгі мақсат
Кондитерлік және шоколад өнімін дайындау және оны қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында сату
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
  • Күйзеліске тұрақтылық
  • Коммуникативтілік
  • Ұйымдастыру қабілеті
  • Креативтілік
Басқа кәсіптермен байланыс
6 СБШ-нің деңгейі
Қоғамдық тамақтандыру ұйымының директоры (меңгерушісі)
5 СБШ-нің деңгейі
Өндіріс меңгерушісі
4 СБШ-нің деңгейі
Бас аспаз
4 СБШ-нің деңгейі
Зал меңгерушісі (мейрамхана, дәмхана және т.б.)
3 СБШ-нің деңгейі
Метрдотель (сауда залының әкімшісі)
3 СБШ-нің деңгейі
Калькулятор
Деңгей 4
ТжКБ (орта деңгейдегі маман) , 10130200 Тамақтану саласында қызмет көрсетуді ұйымдастыру