Кәсіптің сипаттамасы
1412-0-009
Өндіріс меңгерушісі

Басқа кәсіптермен байланыс
Кәсіптер картасы
Тану ережелері
Кәсіптер тізілімі
Сипаттама
Негізгі мақсат
Азық-түлік өнімдерін дайындау технологиялық процесін ұйымдастыру және басқару
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
  • Күйзеліске тұрақтылық
  • Коммуникабельділік
  • Ұйымдастыру дағдылары
  • Адалдық
  • Икемділік
  • Аналитикалық қабілеттер
  • Техникалық саботаж
  • Оқуға деген бейімділік, кәсіби дағдыларды жетілдіру
Басқа кәсіптермен байланыс
6 СБШ-нің деңгейі
Қоғамдық тамақтандыру ұйымының директоры (меңгерушісі)
4 СБШ-нің деңгейі
Бас аспаз
4 СБШ-нің деңгейі
Бас кондитер
4 СБШ-нің деңгейі
Зал меңгерушісі (мейрамхана, дәмхана және т.б.)
3 СБШ-нің деңгейі
Метрдотель (сауда залының әкімшісі)
3 СБШ-нің деңгейі
Калькулятор
Деңгей 5
орта білімнен кейінгі (қолданбалы бакалавриат) , 10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру