Кәсіптің сипаттамасы
3434-0-007
Бас аспаз

Басқа кәсіптермен байланыс
Кәсіптер картасы
Тану ережелері
Кәсіптер тізілімі
Сипаттама
Негізгі мақсат
Тамақтандыру кәсіпорны ас үйінің жұмысын ұйымдастыру, тағамдардың сапасын бақылау
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
  • Күйзеліске тұрақтылық
  • Қоғамдық қатынас
  • Ұйымдастыру қабілеті
  • Шығармашылық
Басқа кәсіптермен байланыс
6 СБШ-нің деңгейі
Қоғамдық тамақтандыру ұйымының директоры (меңгерушісі)
5 СБШ-нің деңгейі
Өндіріс меңгерушісі
4 СБШ-нің деңгейі
Бас кондитер
4 СБШ-нің деңгейі
Зал меңгерушісі (мейрамхана, дәмхана және т.б.)
3 СБШ-нің деңгейі
Метрдотель (сауда залының әкімшісі)
3 СБШ-нің деңгейі
Калькулятор
Деңгей 5
орта білімнен кейінгі (қолданбалы бакалавриат)