Кәсіптің сипаттамасы
6112-0-002
Жүзім өсіруші-шарап жасаушы

Басқа кәсіптермен байланыс
Кәсіптер картасы
Тану ережелері
Кәсіптер тізілімі
Сипаттама
Негізгі мақсат
Шарап пен шырын өндіру үшін асханалық және техникалық жүзімді өсіру процесін жүргізу және бақылау.
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
  • Ұйымдастырушылық
  • Бастамашылдық
  • Зейінділік
  • Жауапкершілік
  • Тәртіптілік
  • Орындаушылық
  • Ой икемділігі
  • Нәтижеге бағдарланушылық
  • Жоғары үйренушілік
  • Коммуникабельділік
  • Іскерлік қарым-қатынас дағдылары
Басқа кәсіптермен байланыс
4 СБШ-нің деңгейі
Виноградарь
4 СБШ-нің деңгейі
Жеміс питомнигінің жұмысшысы
5 СБШ-нің деңгейі
Ауыл шаруашылығы техникалары жөніндегі техник
6 СБШ-нің деңгейі
Агроном-жүзімші
Деңгей 4
ТжКБ (орта деңгейдегі маман)