Бариста
Кәсіптің сипаттамасы
5130-2-001
Бариста
Сипаттама
Негізгі мақсат
Кофе сусындарын дайындау
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
- Дәлдік
- Хош иістер мен дәмдердің реңдеріне жоғары сезімталдық
- Дұрыс түс айырғыштығы
- Тазалық
- Эмоциялық тұрақтылық
- Шығармашылық қабілеттер
- Ұқыптылық
- Талапшылдық
- Тіл тапқыштық
- Ұйымдастырушылық қабілеттер
- Физикалық төзімділік
- Адалдық
Басқа кәсіптермен байланыс
2 СБШ-нің деңгейі
Даяшының көмекшісі
Деңгей 2
негізгі орта білім