Кәсіптің сипаттамасы
5510-1
Нан-тоқаш өнімдерінің наубайшысы

Басқа кәсіптермен байланыс
Кәсіптер картасы
Тану ережелері
Кәсіптер тізілімі
Сипаттама
Негізгі мақсат
Сервис тұжырымдамалары мен қызмет көрсету стандарттарына сәйкес қонақ үй қонақтарын максималды қанағаттандыру және мінсіз қызмет көрсету мақсатында нан-тоқаш өнімдерін әзірлеу
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
  • Жауапкершілік
  • Дәлдік
  • Тазалық
  • Орындаушылық
  • Еңбекқорлық
  • Физикалық төзімділік
Басқа кәсіптермен байланыс
5 СБШ-нің деңгейі
Су-шеф
Деңгей 4
ТжКБ (орта деңгейдегі маман) , 10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру