Кәсіптің сипаттамасы
3434-0-003
Су-шеф

Басқа кәсіптермен байланыс
Кәсіптер картасы
Тану ережелері
Кәсіптер тізілімі
Сипаттама
Негізгі мақсат
Аспаздар мен ас үй қызметкерлерінің дұрыс жұмысын үйлестіру және ұйымдастыру, азық-түлікті сатып алу үшін жауапкершілік, тағамды беру алдында тексеру, ас мәзірі мен жаңа рецептерді әзірлеуге қатысу.
Жеке құзыреттерге қойылатын талаптар
  • Күйзеліске тұрақтылық
  • Коммуникавтілік
  • Ұйымдастырушылық қабілеттер
  • Ниеттестік
  • Икемділік
  • Аналитикалық қабілеттері
  • Техникалық бейімдік
  • Оқуға қабылеті
  • Дағдыларын арттыруға қабілеттілік
Басқа кәсіптермен байланыс
4 СБШ-нің деңгейі
Нан-тоқаш өнімдерінің наубайшысы
Деңгей 5
орта білімнен кейінгі (қолданбалы бакалавриат) , 10130300 Тамақтандыруды ұйымдастыру